Szeretnél idén karácsonyra ajándékot kapni a Horgoló Angyaloktól?

Már csak pár hét van hátra karácsonyig és néhány horgolós blog szerzőjével úgy döntöttünk, hogy idei figyelmeteket szeretnénk megköszönni egy közös összefogással.

És hogy mivel is lepünk meg titeket? Október 17-től kezdve,10 héten át minden szerdán egy-egy saját tervezésű ingyen mintát osztunk meg veletek különböző technikával és fonal felhasználással. Hogy semmiről se maradjatok le minden blogon elérhető lesz az összes minta.

Reméljük, hogy minden kedves olvasónk talál majd szívéhez közel álló mintát, amiből talán maga is elkészíthet egy-egy karácsonyi ajándékot szeretteinek, hogy a Horgoló Angyalok minél több emberhez eljussanak.

Egy hét múlva kezdünk, addig is lessétek a blogokat, facebookot, instagramot, ha szeretnétek megtudni pontosan ki is az az 5 angyalka, aki szebbé szeretné tenni az ünnepeket.

#horgoloangyalok

horgolj_velunk_karacsonyra.png

A bejegyzés trackback címe:

https://fonalajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr8114290769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Fonal ajánló horgoláshoz

Hobby horgolóként 2018-as fogadalomként próbálok minél több fonalat és technikát kipróbálni. Tapasztalataimat olvashatjátok ezekről a próbákról: mi mennyire vált be.

Friss topikok

  • Maresi: Szia, 'áldom' a csökött agyamat, hogy utólag, miután megvettem a szempillafonalat, el is olvasom a... (2020.06.17. 15:28) Szempilla fonál, a mumus
süti beállítások módosítása