Horgolj velünk karácsonyra – krétatáblás faldísz

Hihetetlen, de ezen a héten már a Horgoló Angyalok 5. ajándékát osztjuk meg veletek és ezzel a közös karácsonyi készülődés feléhez értünk.

Meskok design megálmodója, Vénné Meskó Katalin egy újabb igazán praktikus használati tárggyal készült, ami ünnepek után is jó szolgálatot tesz. Kedvenc Bobbiny zsinórfonaljával egy tábla festékkel kezelt WSC falapot horgolt körbe. A dekoratív táblácska üzenőként, emlékeztetőként vagy akár adventi naptárként is szolgálhat. Ha semlegesebb vagy bútoraidhoz illő színben készíted el, akkor egész évben a lakásod dísze lesz.

uzeno_tabla.jpg

A táblácska elkészítésének leírását a festéstől kezdve a horgolásig itt találhatjátok meg:

http://meskok.hu/horgolo-angyalok-5/

A  Horgolj velünk karácsonyra! sorozat többi részét pedig itt érhetitek el:
     1. rész - Madaras szőnyeg zsinórfonalból https://barmitarto.blog.hu/2018/10/17/horgolj_velunk_karacsonyra_1_resz

  1. rész – Tányéralátét http://meskok.hu/horgolo-angyalok-2/?fbclid=IwAR2txRIncnnX9ICZw2hGR3FzLvpi7DrTA9oauq86paA21qH3UxYZnpkujyE
  2. rész – Kesztyűbáb https://helgasecodesign.wordpress.com/2018/10/31/horgolj-velunk-karacsonyra-velem-is/?fbclid=IwAR1Bq2Dg0u6ym9cSkLfORAfWXsf00djunmSg1TVpYyxt8e5LtDzk-c9afzM
  3. rész – Galléros sál https://fonalajanlo.blog.hu/2018/11/07/horgolj_velunk_karacsonyra_galleros_sal

Egy hét múlva jön a következő angyal. Addig is örömmel vesszük, ha az elkészült munkáitokat #horgoloangyalok jelöléssel megosztjátok az interneten, hogy lássuk célba értek az ajándékaink.

horgolj_velunk_karacsonyra.png

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonalajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr3814373163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Fonal ajánló horgoláshoz

Hobby horgolóként 2018-as fogadalomként próbálok minél több fonalat és technikát kipróbálni. Tapasztalataimat olvashatjátok ezekről a próbákról: mi mennyire vált be.

Friss topikok

  • Maresi: Szia, 'áldom' a csökött agyamat, hogy utólag, miután megvettem a szempillafonalat, el is olvasom a... (2020.06.17. 15:28) Szempilla fonál, a mumus
süti beállítások módosítása