Egy igazán univerzális ajándék

Már el is repült egy hét az első Horgoló Angyal megjelenése óta, így már nem titok, hogy ki a titokzatos horgoló blogger csapatunk második tagja.

Ez az angyal nem más, mint Vénné Meskó Katalin, a Meskok-horgolt design megálmodója http://meskok.hu/

Katit, Eszterhez hasonlóan a Bobbiny közepes vastagságú zsinórfonala ihlette meg. Igaz teljesen más színben és funkcióban.

alatet.jpg

Ha egy kicsit pénztárca barátabb ajándékra vágytok vagy a múlt heti szőnyegkészítés után maradt egy kis fonalatok, akkor bátran ajánlom nektek ezt a praktikus és mutatós tányér alátét, ami az ünnepi asztal dísze lehet, de akár bármilyen más alkalomra elkészíthető.

Én már most azon agyalok, hogy az itthon lévő vékony fehér zsinórfonalamból, ami egy nem túl sikeres táska projektből maradt, hogyan készítsem majd el a tányér alátét esetleg valamilyen vékonyabb arany fonal hozzáfogásával, hogy elérjem a kellő vastagságot és még ünnepibbé tegyem.  Na meg persze ezt a számomra új rövid pálca horgolási technikát mindenképpen ki kell próbálnom, mert a fonalak gyűjtése mellett a horgolási tudásom bővítésé a másik szenvedélyem.

A pontos leírást a második ajándékhoz itt találjátok meg:

Tányér alátét - http://meskok.hu/horgolo-angyalok-2/

A  Horgolj velünk karácsonyra! sorozat többi részét pedig itt érhetitek el:
1. rész - Madaras szőnyeg zsinórfonalból         https://barmitarto.blog.hu/2018/10/17/horgolj_velunk_karacsonyra_1_resz

Egy hét múlva jön a következő angyal. Addig is örömmel vesszük, ha az elkészült munkáitokat #horgoloangyalok jelöléssel megosztjátok az interneten, hogy lássuk célba értek az ajándékaink.

horgolj_velunk_karacsonyra.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonalajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1314320461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Fonal ajánló horgoláshoz

Hobby horgolóként 2018-as fogadalomként próbálok minél több fonalat és technikát kipróbálni. Tapasztalataimat olvashatjátok ezekről a próbákról: mi mennyire vált be.

Friss topikok

  • Maresi: Szia, 'áldom' a csökött agyamat, hogy utólag, miután megvettem a szempillafonalat, el is olvasom a... (2020.06.17. 15:28) Szempilla fonál, a mumus
süti beállítások módosítása