Horgolj velünk karácsonyra - angyalka

Végre elérkezett az idő, hogy blogger csapatunk utolsó tagja is hivatalosan bemutatkozzon nektek és elhozza nektek karácsonyi ajándékát a 10 hetes Horgolj velünk karácsonyra sorozat keretein belül.

Az 5. angyalka nem más, mint Felker Éva, azaz Evagurumi1 amigurumi desingner, blogger és YouTuber.  Úgy látszik, mi amigurumisok szeretjük halmozni a platformokat :)

Éva egy angyalka igen részletes, videókkal is illusztrált leírásával készült nektek. Személy szerint még sose találkoztam ennyire kidolgozott amigurumi mintával, kezdők is bátran belevághatnak. Ez az angyalka többféle módon felhasználható, lehet dísz a karácsonyfán, tehetjük a karácsonyi asztalra, az adventi koszorúra, lehet ajtódísz, de akár egy számunkra kedves személy ajándékát is díszítheti.

angyal.jpg

Konkrét fonalat kivételesen nem is ajánlanék. Bármilyen amigurumizáshoz használatos fonalból elkészíthető. Ezért ne vásároljatok külön fonalat. Biztos lapul otthon néhány megkezdett gombolyag, amiből jó pár angyalka elkészíthető. Még a hajra is találtok alternatív ötletet, hogy ahhoz se kelljen új alapanyagot vásárolnotok.

Az angyalka leírását itt találjátok:

https://evagurumi1.blog.hu/2018/11/20/horgolt_amigurumi_angyal

A  Horgolj velünk karácsonyra! sorozat többi részét pedig itt érhetitek el:
1. rész - Madaras szőnyeg zsinórfonalból https://barmitarto.blog.hu/2018/10/17/horgolj_velunk_karacsonyra_1_resz

  1. rész – Tányéralátét http://meskok.hu/horgolo-angyalok-2/?fbclid=IwAR2txRIncnnX9ICZw2hGR3FzLvpi7DrTA9oauq86paA21qH3UxYZnpkujyE
  2. rész – Kesztyűbáb https://helgasecodesign.wordpress.com/2018/10/31/horgolj-velunk-karacsonyra-velem-is/?fbclid=IwAR1Bq2Dg0u6ym9cSkLfORAfWXsf00djunmSg1TVpYyxt8e5LtDzk-c9afzM
  3. rész – Galléros sál https://fonalajanlo.blog.hu/2018/11/07/horgolj_velunk_karacsonyra_galleros_sal
  4. rész – Kréta táblás üzenő http://meskok.hu/horgolo-angyalok-5/

Egy hét múlva jön a következő angyal. Addig is örömmel vesszük, ha az elkészült munkáitokat #horgoloangyalok jelöléssel megosztjátok az interneten, hogy lássuk célba értek az ajándékaink.

horgolj_velunk_karacsonyra.png

A bejegyzés trackback címe:

https://fonalajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr6414385696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Fonal ajánló horgoláshoz

Hobby horgolóként 2018-as fogadalomként próbálok minél több fonalat és technikát kipróbálni. Tapasztalataimat olvashatjátok ezekről a próbákról: mi mennyire vált be.

Friss topikok

  • Maresi: Szia, 'áldom' a csökött agyamat, hogy utólag, miután megvettem a szempillafonalat, el is olvasom a... (2020.06.17. 15:28) Szempilla fonál, a mumus
süti beállítások módosítása